Sidebar

28
Κυρ, Απρ

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε/Τμήμα Ηπείρου είχε το βράδυ της Δευτέρας (15/10/12) ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Ηλίας Θεοδωρίδης.

16.10.12 teeΤα μέλη της Διοικούσας με επικεφαλής τον πρόεδρο του τμήματος Χρίστο Παπαβρανούση συναντήθηκαν με το Γενικό Γραμματέα στο γραφείο του και συζήτησαν μαζί του σοβαρά και τρέχοντα ζητήματα για την περιοχή της Ηπείρου.

Ειδικότερα, ο Γενικός Γραμματέας αντάλλαξε απόψεις και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις θέσεις του Τ.Ε.Ε για θέματα όπως το ρυθμιστικό των Ιωαννίνων, η οριοθέτηση της Παμβώτιδας, ο Χ.Υ.Τ.Α., τα μεγάλα οδικά έργα. Μάλιστα, με αφορμή τη συγκεκριμένη συνάντηση ζήτησε από τον πρόεδρο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής να εγκαινιάσουν κύκλο παραγωγικών συναντήσεων ανά τακτά χρονικά διαστήματα όπου θα έχουν την ευκαιρία μέσα από εποικοδομητικό διάλογο να ανταλλάσουν απόψεις και να καταθέτουν προτάσεις πάνω σε εξειδικευμένα και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την Ήπειρο, όπως αυτά που ήδη συζήτησαν αλλά και για άλλους τομείς όπως ο περιφερειακός σχεδιασμός και χωροθέτηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας(Α.Π.Ε.).

Στη συνάντηση της Δευτέρας συζητήθηκε επίσης και η διαμορφωθείσα πολιτική κατάσταση με το Γενικό Γραμματέα να κάνει ανασκόπηση της κρίσης στη χώρα και των επιπτώσεων της σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.