Sidebar

29
Παρ, Μαρ

Συνάντηση με το Διευθυντή Παλλαϊκής Άμυνας – Πολιτικής Σχεδίασης Εκτάκτων Αναγκών (Π.Σ.Ε.Α.) του Γ.Ε.Ε.Θ.Α. Ταξίαρχο Γεώργιο Δημητρόπουλο είχε στο γραφείο της το απόγευμα της Πέμπτης η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά στη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, συζήτησαν θέματα Πολιτικής Άμυνας.

Ο Ταξίαρχος Γ. Δημητρόπουλος βρέθηκε στα Ιωάννινα επικεφαλής κλιμακίου της Μικτής Επιτελικής Επιτροπής του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας στο πλαίσιο επιθεώρησης των Τμημάτων ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Ηπείρου.

Το απόγευμα της Πέμπτης επισκέφθηκε τη Γενική Γραμματέα την ενημέρωσε για τα συμπεράσματα της επιθεώρησης και συζήτησαν προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση της Πολιτικής Άμυνας και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ως προϊσταμένη αρχή. Ο κ. Δημητρόπουλος προηγουμένως είχε επιθεωρήσει το γραφείο του αυτοτελούς Τμήματος ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και εξέφρασε την ικανοποίησή του στην προϊσταμένη Δήμητρα Σπύρου, για την άρτια οργάνωση και λειτουργία του.