Sidebar

29
Παρ, Μαρ

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…

Πίστευα ειλικρινά συντάσσοντας και δημοσιεύοντας μια λιτή ανακοίνωση ως απάντηση σε προεκλογικές αντιπαραθέσεις των κομμάτων το θέμα τα έκλεινε εκεί.

Αν και ίσως θα περίμενα μόνο από την τοπική ΝΔ κάποια ανταπάντηση που προς τιμή της δεν έδωσε, με λύπη μου διαπιστώνω ότι ένας έγκριτος δημοσιογράφος της με λύπη μου όμως διαπιστώνω ότι ο έγκριτος δημοσιογράφος της εφημερίδας σας επιμένει σε μια προσπάθεια να ρίξει λάδι στη φωτιά και να συντηρήσει ένα θέμα χωρίς ουσία και περιεχόμενο. Η σημερινή ηγεσία προέρχεται από την υπηρεσιακή ιεραρχία και ουδεμία σχέση έχει με κομματικά παιχνίδια και προεκλογικούς συνειρμούς.

Οι «γενικόλογες αναφορές» που με δεικτικό τρόπο ο δημοσιογράφος στηλιτεύει τα διαλαμβανόμενα στην επιστολή - απάντηση αφορούν την δημοσιοποίηση των βασικών μας επιλογών για απόλυτη εφαρμογή των διατάξεων του Υπαλληλικού Κώδικα για παραπομπή στον πειθαρχικό έλεγχο για παρεκτροπή η παραλήψεις υπαλλήλων και για την αξιοκρατική και αντικειμενική κρίση και τοποθέτηση προϊσταμένων.

Και με την ελάχιστη καλή θέληση μέσα στις γενικόλογες αναφορές εμπεριέχονται και οι ειδικές και γιατί όχι και οι περιπτώσεις που εσείς προσπαθείτε με κάθε τρόπο να φωτογραφίσετε.

Διερωτώμαι ειλικρινά μήπως και εσείς επιδιώκετε να συντηρήσετε στην δημοσιότητα ένα θέμα που πουλάει;

Ίσως σε μια ασυνήθιστα χλιαρή και χωρίς τις αντιπαραθέσεις του παρελθόντος προεκλογική περίοδο με υπέρ το δέον πολιτικό πολιτισμό ζητήματα που έχουν η υπονοούν παρατυπίες εξάπτουν την φαντασία και βγαίνουν βιαίως στην επιφάνια κυρίως σε προεκλογικές περιόδους γιατί πουλάνε.  

Δυστυχώς όμως όσους τα υποκινούν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους πολιτική στοχοποίηση.

Οι Εθνικές εκλογές όπως πάντα είναι σημαντικές και κρίσιμες γιατί μέσα από αυτές εκφράζεται ο πολίτης και ουσιαστικά αποφασίζει για τον τρόπο και την κατεύθυνση που θα κυβερνηθεί η χώρα.

Η διοίκηση όμως οφείλει και πρέπει να μείνει αυστηρά ουδέτερη και αυτό εμείς στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας το κάνουμε πράξη.

Με την προσδοκία ότι μια χωρίς ουσία και πολιτικό περιεχόμενο αντιπαράθεση θα κλείσει οριστικά σας ευχαριστώ θερμά.

                                                                                                             Με εκτίμηση

 

                                                                                                       Βασίλης Μιχελάκης