Sidebar

29
Παρ, Μαρ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4030/2012 (ΦΕΚ 249/Α) με απόφαση του Γ.Γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτ. Μακεδονίας θα συγκροτηθούν Συμβούλια Αρχιτεκτονικής (Σ.Α.) σε κάθε περιφερειακή ενότητα της Ηπείρου.

Προκειμένου να καταρτιστεί γενικός κατάλογος των ιδιωτών μελετητών της Ηπείρου, τον οποίο, μετά από γνώμη του ΤΕΕ και του ΣΑΔΑΣ –ΠΕΑ, θα αποστείλουμε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τη δημιουργία μητρώων, παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους αρχιτέκτονες μηχανικούς να αποστείλουν συμπληρωμένα τα συνημμένα δελτία συμμετοχής, τα οποία θα συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα.

Επισημαίνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι αρχιτέκτονες μηχανικοί, σύμφωνα με το άρθρο 23 του ίδιου Νόμου, πρέπει να πληρούν δύο από τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α. Εξαετή αρχιτεκτονική εμπειρία.

β. Διάκριση σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.

γ. Δημοσιεύσεις επί αρχιτεκτονικών θεμάτων.

δ. Μεταπτυχιακό ή διδακτορικό σε αρχιτεκτονικές σχολές.

Τα δελτία συμμετοχής πρέπει μέχρι την 30.11.2012 να έχουν πρωτοκολληθεί στην έδρα της ΔΙΠΕΧΩΣ Αποκεντρωμένης Διοικ.Ηπείρου-Δυτ.Μακεδονίας.

Επίσης μπορείτε να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με fax στο 26510 90227.

 

  • Πρόσκληση pdf
  • Δελτίο συμμετοχής doc