Sidebar

20
Σαβ, Απρ

Ανακοίνωση διεξαγωγής κλήρωσης για την επιλογή δύο αρχιτεκτόνων ιδιωτών μελετητών και αναπληρωτών αυτών για κάθε ένα από τα υπό συγκρότηση Συμβούλια Αρχιτεκτονικής (ΣΑ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: 1) ΣΑ της Π.Ε. Γρεβενών, 2) ΣΑ της Π.Ε. Κοζάνης, 3) ΣΑ της Π.Ε. Καστοριάς και 4) ΣΑ της Π.Ε. Φλώρινας.

 

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Δυτικής Μακεδονίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας στην Ζ.Ε.Π. στην Κοζάνη, σύμφωνα με τον Ν. 4030/2011 αρθ. 22, θα διεξαχθεί κλήρωση από τον κατάλογο που υπέβαλλε το ΤΕΕ/ΤΔΜ και ο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, προκειμένου να οριστούν οι αρχιτέκτονες ιδιώτες μελετητές με τους αναπληρωτές τους, για τα Συμβούλια Αρχιτεκτονικής (ΣΑ), για κάθε έδρα περιφερειακής ενότητας της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

 

  • Ανακοίνωση pdf

 

Πληροφορίες:

Δν/ση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Δυτικής Μακεδονίας

Δημήτριος Γαζής, τηλ: 24613 50193, fax: 24613 50197, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.