Sidebar

27
Σαβ, Απρ

Επίσκεψη στη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (28/4/2014) ο νέος Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΗπείρουΒασίλης Κώνστας.

29.4.2014  dioikitis pirosvestikisΟ Αρχιπύραρχος με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων επισκέφθηκε στο γραφείο της τη Γενική Γραμματέα, το απόγευμα της Δευτέρας (28/4/2014).

Η συνάντηση δεν είχε μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς, η Γενική Γραμματέας και ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος αλλά και τρόπους συνεργασίας σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτωντους.
Ειδικότερα, συζήτησαν :

  • Ζητήματα πυροπροστασίας ενόψει και της νέας αντιπυρικής περιόδου
  • Τις διαδικασίες του προγράμματος «OFIDIA: πλατφόρμα επιχειρησιακής προστασίας κινδύνου πυρκαγιών» το οποίο εντάσσεται στο «πρόγραμμα ευρωπαϊκής εδαφικής συνεργασίας: ΕΛΛΑ∆Α-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013» και συμμετέχει σε αυτό ως εταίρος η Αποκεντρωμένη Διοίκηση
  • Θέματα πολιτικής προστασίας

Η Γενική Γραμματέας τέλος, ευχήθηκε στον κ. Κώνστα καλή θητεία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα, ότι η συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είναι δεδομένη