Sidebar

28
Κυρ, Απρ

Στην τελετή θεμελίωσης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του παραρτήματος Ιωαννίνων της ΕΛΕΠΑΠ παρευρέθηκε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά.

5.5.2014 elepap1Τον θεμέλιο λίθο έθεσε ο ευεργέτης της ΕΛΕΠΑΠ Τηλέμαχος Ευθυμιάδης σε μια σεμνή τελετή το πρωί του Σαββάτου (3/5/2014) σε αγροτεμάχιο 15 στρεμ. στην περιοχή Κολιωνιάτι της Τ.Κ. Νεοκαισάρειας του Δήμου Ιωαννιτών.

Μετά την θεμελίωση η κ. Ευταξά επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του παραρτήματος όπου ξεναγήθηκε στους χώρους από την πρόεδρο Νατάσα Μπέγκα και τη Διευθύντρια Βασιλική Μάστακα και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και το έργο του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης η Γενική Γραμματέας δώρισε βιβλία και γραφική ύλη για την κάλυψη μέρους του εκπαιδευτικού έργου που συντελείται στα τμήματα προσχολικής και νηπιακής αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ και συνεχάρη όλους όσους εργάζονται με στόχο να προσφέρουν στο συνάνθρωπο που πάσχει και ειδικά στα μικρά παιδιά. «Θα μας βρείτε συμπαραστάτες και αρωγούς στην προσπάθεια που καταβάλετε καθώς το έργο σας είναι σπουδαίο και ουσιαστικό και χρειάζεται δύναμη ψυχής» τόνισε η κ. Ευταξά.

Από την πλευρά της η κ. Μπέγκα ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματέα για την επίσκεψή της και της χάρισε μια ζωγραφιά φτιαγμένη από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.