Sidebar

14
Παρ, Μάι

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί βαθμίδα της Eλληνικής Δημόσιας Διοίκησης, η οποία συστάθηκε το 2011 (Π.Δ.141 -ΦΕΚ Α΄234 /27.12.2010), όταν τέθηκε σε ισχύ η νέα διοικητική διαίρεση του Προγράμματος "Καλλικράτης", όπου η χώρα διαιρείται σε 7 Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, 13 Περιφέρειες και 325 Δήμους.

Εκτείνεται στα όρια των Περιφερειών Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα τα Ιωάννινα, απαρτίζεται δε από 8 Περιφερειακές Ενότητες και 31 Δήμους.

Βασίλειος Πολ. ΜιχελάκηςΣας  καλωσορίζουμε στο δικτυακό τόπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας.
Ο ιστοχώρος στοχεύει στην ενημέρωση και την εξυπηρέτηση του πολίτη με προϋποθέσεις διαφάνειας και ισότιμης πρόσβασης στην πληροφορία και τη γνώση καθώς επίσης και στην ανάπτυξη μιας αμφίδρομης επικοινωνίας.

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας
Βασίλειος Πολ. Μιχελάκης

Μένουμε ασφαλείς

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 και ώρα 6:00.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

«Οφείλω και σήμερα στο πλαίσιο της λογοδοσίας όλων των κυβερνητικών στελεχών να καταθέσω τον απολογισμό μου, αλλά και να αποχαιρετήσω τους φίλους Ηπειρώτες και Δυτικομακεδόνες», ήταν τα πρώτα λόγια που χρησιμοποίησε η απερχόμενη Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργακοπούλου – Μπάστα, κατά τη συνέντευξη τύπου, που παραχώρησα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής, προκειμένου να παρουσιάσει τον Απολογισμό Έργου, κατά τη θητεία της στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

«Κλήθηκα, τόνισε, στη πιο δύσκολη μεταπολιτευτικά περίοδο να ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΩ στην κοινή προσπάθεια για να μπορέσει η χώρα να σταθεί όρθια. Δεν θα αναφερθώ ούτε στο τι βρήκαμε, ούτε στο πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Είναι γνωστά και δεν έχει κανένα νόημα να γυρίζουμε πίσω» και συνέχισε :

«Προσπάθησα από την αρχή σε μια περιοχή, όπως η Ήπειρος και η Δυτική Μακεδονία, με τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα και μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, να αντιμετωπίσω ανοιχτά μέτωπα για την περιοχή. Μη ξεχνάτε: Αναξιοποίητα κονδύλια του ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, γενικά Περιβαλλοντικά Προβλήματα, ΧΥΤΑ, Ρυθμιστικό, Λίμνη, κ.λ.π. Αυτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα προσπαθήσαμε να αναδείξουμε και να αξιοποιήσουμε με μια σειρά από πρωτοβουλίες σε συνεργασία τόσο με τους τοπικούς φορείς όσο και με τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να αποτελέσουν αντικείμενο επενδυτικού ενδιαφέροντος με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή».

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε κατά τη θητεία της στην αναβάθμιση σχέση πολίτη – Κράτους «καθιερώνοντας, όπως επεσήμανε, όρους διαφάνειας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, προωθώντας τη μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης των πολιτών και βελτιώνοντας την εν γένει προσβασιμότητα τους, στις παρεχόμενες υπηρεσίες»

Ταυτόχρονα μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στη διαφάνεια όλων των ενεργειών και αποφάσεων που ελήφθησαν με στόχο τη διασφάλιση ενός υγιούς περιβάλλοντος ισοτιμίας, «το οποίο μας επέτρεψε να θέσουμε στο περιθώριο νοοτροπίες και λογικές κολλητών, αρεστών και ημετέρων, που δημιούργησαν κατά το πρόσφατο παρελθόν, σχέσεις εξάρτησης και συντηρούσαν ένα νοσηρό κλίμα αδιαφάνειας στις σχέσεις πολίτη-κράτους», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη συνέντευξη παρουσιάστηκαν τόσο οι στόχοι της μεταβατικής περιόδου, από τις Κρατικές στις Αιρετές Περιφέρειες όσο και ο επιτελικός ρόλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Α.Δ.), ως ενιαίας διοικητικής μονάδας του κράτους, αλλά και το έργο του χρονικού διαστήματος από 01-01-2011 έως και σήμερα.

Όπως είπε η απερχόμενη Γενική Γραμματέας κ. Δήμητρα Γεωγρακοπούλου- Μπάστα «Κληθήκαμε να συμβάλλουμε στη πιο μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση του Κράτους ζώντας μια μεταβατική περίοδο, όπου έπρεπε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες δύο Περιφερειών με στόχο : Να μην παραδώσουμε εκκρεμότητες στις Αιρετές Περιφέρειες»

 

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

Αναφορικά με τον επιτελικό ρόλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ως ενιαίας αποκεντρωμένης μονάδας του Κράτους,   αναφέρθηκε στις προτάσεις και ενέργειες της Α.Δ, προκειμένου να λυθούν προβλήματα που προέκυψαν κατά την εφαρμογή του Προγράμματος «Καλλικράτης» και τόνισε χαρακτηριστικά : «Το πνεύμα του προγράμματος «Καλλικράτης» δεν είναι οι Α.Δ. να «καπελώνουν» την Αυτοδιοίκηση, όπως λέγεται. Οι Α. Δ. καλούνται να συμβάλλουν στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος για μια Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση που δεν θα χρειάζεται το Κράτος. Ίσως πολλές παρεξηγήσεις να δημιουργήθηκαν από αστοχίες του Νόμου αναφορικά με επικαλύψεις αρμοδιοτήτων, τη μη συνειδητοποίηση του ρόλου του καθενός κ.λ.π.»

« Ως πολιτικός που ξεκίνησα από την Αυτοδιοίκηση και πιστεύω στην Αυτοδιοίκηση,   κατάλαβα ότι για να υπάρχει αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχει και έλεγχος, πρέπει να υπάρχουν οι διακριτοί ρόλοι μεταξύ του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης.

- Ναι ! Πρέπει να γίνουν σαφείς οι διακριτοί ρόλοι.

- Ναι ! Πρέπει να ελεγχόμαστε όλοι.

Αλλά μη ξεχνάμε ότι είναι ένα εγχείρημα που ξεκίνησε μόλις πριν ένα χρόνο. Πραγματικά πιστεύω, ότι μόνο με τη συμβολή όλων και ιδίως των αυτοδιοικητικών, ο «Καλλικράτης» μπορεί να καταστεί μια μεγάλη μεταρρύθμιση για τη χώρα»

 

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Αναφορικά με τη μεταβατική περίοδο η απερχόμενη Γενική Γραμματέας τόνισε «έχοντας την τιμή να διατελέσω ως η τελευταία διορισμένη Περιφερειάρχης Ηπείρου συμμετείχα ενεργά στην προετοιμασία μετάβασης από τις Κρατικές στις Αιρετές Περιφέρειες, έναν νέο θεσμό με σκοπό την ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και της Περιφερειακής Ανάπτυξης».

Ο μοναδικός στόχος της μεταβατικής περιόδου ήταν η ομαλή και χωρίς προβλήματα μετάβαση από τις Κρατικές στις Αιρετές Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας και αυτό επιτεύχθηκε έχοντας εποικοδομητική και συνεχή συνεργασία με όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς, κοινωνικούς φορείς και πρωτίστως τους Πολίτες της περιοχής. Διότι μόνο ο Πολίτης είναι αυτός που μας κρίνει, μας απορρίπτει ή μας επιβραβεύει.

 Η κ. Γεωργακοπούλου – Μπάστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δύσκολη σημερινή συγκυρία τονίζοντας τα εξής :

«Η χώρα μέσα από τις στάχτες της θα πρέπει να ξαναγεννηθεί. Έχουμε χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές, που τις φορτώσαμε με μεγάλα βάρη και «αμαρτίες», να συμμετέχουμε όλοι στην αφύπνιση της κοινωνίας, στην ανάδειξη υγειών δυνάμεων αλλά και ανθρώπων που θα βάλουν πλάτη για να υπάρξει αισιόδοξη επόμενη μέρα.

Οφείλουμε σήμερα να πούμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να σχεδιάσουμε όλοι μαζί την πορεία αυτού του τόπου.

Αν πριν δύο χρόνια λέγαμε ότι «δεν πρέπει να πάει καμιά μέρα χαμένη» σήμερα πρέπει να πούμε ότι <<χωρίς τη χάραξη εθνικού αναπτυξιακού σχεδιασμού>> δεν υπάρχει μέλλον για την ανασυγκρότηση της χώρας, δεν υπάρχει μέλλον για τις νέες γενιές.

Οι απαιτήσεις των καιρών από την πολιτική ηγεσία του τόπου είναι μεγάλες και ελπίζω πραγματικά η συνεργασία των κομμάτων στη συγκυβέρνηση να αποδώσει τα προσδοκώμενα. Ίσως αν είχε εμπεδωθεί αυτό το πνεύμα συνεργασίας νωρίτερα να ήταν διαφορετικές και οι εξελίξεις για τη χώρα.

Φύσει αισιόδοξη θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Οφείλουμε να τα καταφέρουμε!!»

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους :

- Τους Βουλευτές, τους Περιφερειάρχες, τους Δημάρχους, τους Κοινωνικούς Φορείς, τους Πολίτες «για την εποικοδομητική συνεργασία και τη συμβολή τους στα προβλήματα που κληθήκαμε άμεσα να αντιμετωπίσουμε. Συνεργαστήκαμε σ’ ένα πλαίσιο συνεκτίμησης, συναντίληψης και συνευθύνης»

- Τους συνεργάτες, δηλαδή τους υπαλλήλους τόσο της πρώην Κρατικής Περιφέρειας Ηπείρου, όσο και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

- Τους εκπροσώπους των Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Αρχών, «για την άμεση ανταπόκρισή τους στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε» . Και

- Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, « που με βοηθήσατε με την κριτική σας, καλή ή κακή, να εντοπίσω προβλήματα ή παραλείψεις».

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αυτό η απερχόμενη Γενική Γραμματέας κ. Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα , επισκέφθηκε κατά την εβδομάδα που μας πέρασε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου να χαιρετήσει από κοντά όλους τους φορείς και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών μας.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό τόσο της Ήπειρου, όσο και της Δυτική Μακεδονίας λέγοντας χαρακτηριστικά «Γνώρισα πραγματικά πολύ καλά μυαλά, χρήσιμους ανθρώπους για την Κοινωνία, που πρέπει να τους αξιοποιήσουμε για τις επόμενες γενιές» και συνέχισε «στο πρόσωπό μου να ξέρετε όλοι οι Ηπειρώτες και Δυτικομακεδόνες ότι θα έχετε μια φίλη και σύμμαχο στις κοινωνικές διεκδικήσεις και τα αιτήματα της περιοχής».

Ο αναλυτικός Απολογισμός του έργου της απερχόμενης Γενικής Γραμματέως έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ώστε ο καθένας και κυρίως ο κάθε πολίτης να μπορεί να ενημερωθεί. Ας αναφέρουμε, ωστόσο, συνοπτικά το έργο που παρουσιάστηκε :

 

ΔΡΑΣΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ :

 

-          Στηρίχθηκαν οι Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ Βαθμού, κάνοντας όλες   τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διοικητική υποστήριξη και για την ορθολογική διαχείριση τόσο του υπαλληλικού προσωπικού όσο και του κτιριακού δυναμικού σε συνεργασία πάντα με τους εκπροσώπους των ΟΤΑ και

-          Συμβάλλαμε σημαντικά στην εν εξελίξει διοικητική μεταρρύθμιση μέσω της ενίσχυσης του επιτελικού ρόλου των Α.Δ. και της μείωσης της γραφειοκρατίας, της μη επικάλυψης αρμοδιοτήτων και της αποτελεσματικότερης – αποδοτικότερης λειτουργίας των υπηρεσιών τους.

 

Παράλληλα επικεντρώθηκαμε :

-    Στη Διαφάνεια και τη Διαύγεια των αποφάσεων μας καθιερώνοντας όρους διαφάνειας, αναβαθμίσε τη σχέση πολίτη-κράτους, δόθηκε βαρύτητα σε θέματα οικονομικής διαχείρισης,

Στον τομέα αυτό μεγάλη δικαίωση απετέλεσε το γεγονός ότι ο δικτυακός τόπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επανειλημμένα έχει χαρακτηριστεί ως υποδειγματικός και επιμελώς οργανωμένος στην ενότητα του προγράμματος «Διαύγεια», από τα Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.)

Να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Εσωτερικών αξιολογώντας τις δυνατότητές της Α.Δ. σ’ αυτόν τον τομέα ανέθεσε στους υπαλλήλους του Τμήματος Διαφάνειας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, την ανάπτυξη για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, διαδικτυακής εφαρμογής πανελλήνιας εμβέλειας για την παρακολούθηση της προσέλευσης των Δικαστικών Αντιπροσώπων στα 20.552 Εκλογικά Κέντρα της Ελληνικής Επικράτειας κατά τη διεξαγωγή των Εθνικών Βουλευτικών Εκλογών της 6ης Μαίου 2012 καθώς και της 17ης Ιουνίου 2012. Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το Υπουργείο Εσωτερικών.

-          Στην Εποπτεία και τον Έλεγχο νομιμότητας των ΟΤΑ α’ & β’ βαθμού

Στελεχώθηκαν οι υπηρεσίες της με έμπειρο προσωπικό προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτούμενες ανάγκες, δεδομένου ότι :

ü  Ελέγχθηκαν 23.500 περίπου αποφάσεις Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού, Νομικών Προσώπων αυτών, Επιχειρήσεων και Συνδέσμων ΟΤΑ.

ü  Ελέγχθηκαν 3.400 περίπου αποφάσεις Ο.Τ.Α Β’ Βαθμού.

ü  Ελέγχθηκαν 320 περίπου προσφυγές κατά αποφάσεων ΟΤΑ και Ν.Π.Δ.Δ.

-          Στη σωστή και ορθολογική διαχείριση των κτιριακών υποδομών με βάση την πολιτική της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών, με σκοπό την εξοικονόμηση πόρων από τον περιορισμό της σπατάλης και των εξόδων σε μισθώματα κτιρίων. Επιτεύχθηκε μια μείωση 55.227,00 ευρώ του τακτικού μας προϋπολογισμού κατά το έτος 2012.

Παράλληλα έγινε μια προσπάθεια για τον εντοπισμό δημόσιων κτιρίων που παραμένουν αναξιοποίητα προκειμένου να στεγαστούν τόσο Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όσο και Περιφερειακές Υπηρεσίες Υπουργείων που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενα κτίρια.

-          Στην ορθολογική διαχείριση του τακτικού μας προϋπολογισμού, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Κυβέρνησης για μείωση των δαπανών με κάθε δυνατό τρόπο.

-          Έγιναν παρεμβάσεις, με στόχο τη λύση προβλημάτων, που αντιμετώπιζαν οι πέντε Συνοριακοί Σταθμοί, χωρικής μας αρμοδιότητας και η προώθηση νομοθετικών ρυθμίσεων για απλοποίηση των διαδικασιών χρηματοδότησής τους.

 

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΜΕ επίσης:

-     Στην άσκηση εποπτείας και έλεγχου των τετρακόσιων τριάντα πέντε (435) Κληροδοτημάτων στην Ήπειρο και εκατόν πενήντα (150) στη Δυτική Μακεδονία.

-        Στη Λειτουργία των Υπηρεσιών Αλλοδαπών Μιας Στάσης στα Ιωάννινα, Άρτα, Κοζάνη και Καστοριάς και είμαστε έτοιμοι εντός του καλοκαιριού για τη λειτουργία τους και στους άλλους Νομούς.

-       Στην αξιοποίηση στο έπακρον των διατιθέμενων πόρων για την προστασία, την ανάπτυξη και αξιοποίηση των δασών. Συνοπτικά οι δράσεις και παρεμβάσεις μας επικεντρώνονται κυρίως :

ü  Στην αξιοποίηση των πόρων από το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ», και στην υλοποίηση έργων και εργασιών αντιπυρικής προστασίας και οδοποιίας, ύψους 363.000,00 € (για το έτος 2012).

ü  Στην ορθή εφαρμογή του Προγράμματος «Δασοπροστασίας για το έτος 2012», προϋπολογισμού ύψους, έως τώρα, 253.965,00 €.

ü  Στη σύναψη πέντε (5) προγραμματικών συμβάσεων με τους ΟΤΑ, για την μελέτη και εκτέλεση διαφόρων δασοτεχνικών έργων επί Δημοσίων Δασών και Δασικών Εκτάσεων, προϋπολογισμού ύψους 1.260.000,00 €.

ü  Στην αξιοποίηση πόρων του Προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξη της Ελλάδος 2007-1013 (Π.Α.Α.)- Αλέξανδρος Μπαλτατζής», στο οποίο εντάχθηκαν δεκαεπτά (17) έργα προϋπολογισμού ύψους 15.421.184,09 €.

ü  Στην αξιοποίηση πόρων του Ε.Π. «Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου 2007-2013» (ΕΣΠΑ) στο οποίο εντάχθηκαν επτά (7) έργα, προϋπολογισμού ύψους 3.067.690,22 €.

ü  Στη συμμετοχή μας σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

ü  Στην επικαιροποίηση, ανάρτηση και κύρωση δασικών χαρτών.

ü  Στο πρόγραμμα υλοτομιών των δημόσιων και μη δημόσιων δασών

-          Στη στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης, που αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη της χώρας, ειδικότερα κατά την παρούσα κρίσιμη συγκυρία.

-          Στο Χωροταξικό και Πολεοδομικό Σχεδιασμό (προώθηση των Γ.Π.Σ. & ΣΧΟΟΑΠ)

-         Προωθήσαμε την πράσινη ανάπτυξη, με την Περιβαλλοντική αδειοδότηση και την ορθολογική διαχείριση των ΑΠΕ και του Ορυκτού Πλούτου.

-      Διενεργήσαμε διαγωνισμό για την αξιοποίηση του Γεωθερμικού Πεδίου στις «ΣΥΚΙΕΣ» Άρτας, που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

-   Προχωρήσαμε, σε συνεργασία με το ΥΠΕΚΑ στη σύνταξη των Σχεδίων Διαχείρισης, μετά από διαβούλευση με εκπροσώπους όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, με στόχο την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων και την προστασία των σπάνιων οικοσυστημάτων που διαθέτει τόσο η Ήπειρος όσο και η Δυτική Μακεδονία.

 

ΔΡΑΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Κατά τη μεταβατική περίοδο (01-01-2011 έως 30-06-2012) η Αποκεντρωμένη Διοίκηση επικεντρώθηκε :

-          Στην αξιοποίηση με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, βελτιώνοντας τους δείκτες ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα που κατέταξαν τις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ των πρώτων Περιφερειών της χώρας σε επίπεδο επιδόσεων και αποτελεσμάτων.

EΝΔΕΙΚΤΙΚΑ για την Ήπειρο η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ από το 3,2% το Δεκέμβριο του 2009 ανήλθε στο 27,46% τις 30 Ιουνίου 2011, ενώ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αυξήθηκαν αισθητά οι ρυθμοί υλοποίησής του.

Το σύνολο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (Π.Ε.Π.) Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας ανέρχονταν στο ποσό των 712.095.471, 00 €, εκ των οποίων 332.300.000,00 € αφορούν το ΠΕΠ Ηπείρου και 379.795.471,00 το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα το Π.Ε.Π. Ηπείρου ξεπέρασε το 100% της ενεργοποίησής του καθώς και το ποσοστό επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης των έργων, η οποία και συγχρηματοδοτείται,

 • Οι εντάξεις ανέρχονταν σε ποσοστό (επι του εκχωρημένου ) 107,25%
 • Οι συμβάσεις ανέρχονταν σε ποσοστό (επι του εκχωρημένου ) 50,26%
 • Οι πληρωμές ανέρχονταν σε ποσοστό (επι του εκχωρημένου )20,80%

 

Σε ό,τι αφορά το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας σε ποσοστό επιλέξιμης δημόσιας δαπάνης των έργων, η οποία και συγχρηματοδοτείται,

 • Οι εντάξεις ανέρχονταν σε ποσοστό (επι του εκχωρημένου ) 57,83 %
 • Οι συμβάσεις ανέρχονταν σε ποσοστό (επι του εκχωρημένου ) 28,75 %
 • Οι πληρωμές ανέρχονταν σε ποσοστό (επι του εκχωρημένου)22,42%.

 

Πέραν των έργων που εντάχθηκαν παραδώσαμε και σημαντικές μελέτες, που είχαν ήδη συμβασιοποιηθεί καθώς και έργα με άμεση δυνατότητα ένταξης.

 

Δόθηκε προτεραιότητα :

-      Σε σημαντικά οδικά έργα στα αστικά κέντρα και σε οικισμούς, καθώς με την κατασκευή και ολοκλήρωσή τους θα συμβάλουν καθοριστικά στην επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

-     Σε έργα   για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, στενή συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού,

-  Στην υλοποίηση των μεγάλων έργων, και τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα .

-    Στην υλοποίηση των έργων της Διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή της Ηπείρου, δεδομένου ότι υπήρχε μεγάλη υστέρηση, η οποία οφειλόταν τόσο στην έλλειψη πολιτικής βούλησης για τη λύση των προβλημάτων, όσο και στην άρνηση της τοπικής κοινωνίας να αποδεχτεί τη λειτουργία του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους.

Ωστόσο με συνεχή διαβούλευση και σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες ΠΕΤΥΧΑΜΕ :

 • Την ολοκλήρωση του έργου της κατασκευής του ΧΥΤΑ Ελληνικού, το οποίο έχει τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία.
 • Τη δρομολόγηση το κλεισίματος του ΧΑΔΑ Δουρούτης και τη δημοπράτηση του έργου της αποκατάστασής της, προϋπολογισμού ύψους 7,8 εκ. €.
 • Τη δρομολόγηση για κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας στερεών αποβλήτων με την εξασφάλιση της χρηματοδότησης της οριστικής τεχνικής μελέτης της μονάδας επεξεργασίας στερεών αποβλήτων και ΧΥΤΥ προϋπολογισμού 400.000,00 € από το ΠΔΕ.
 • Την αποκατάσταση, μέσω της τεχνικής βοήθειας, των σαράντα οκτώ (48) υφιστάμενων ΧΑΔΑ και την ένταξή τους στο ΕΣΠΑ.

-          Στην προστασία του περιβάλλοντος και τη δρομολόγηση των απαραίτητων βιολογικών καθαρισμών

-          Στην προώθηση έργων και προγραμμάτων με στόχο την προστασία των οικοσυστημάτων τόσο της Ηπείρου, όσο και της Δυτικής Μακεδονίας.

-          Στη βελτίωση των δομών και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας.

-          Στην ενεργοποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και την αξιοποίηση των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων.

-          Στην επιτάχυνση του Αναπτυξιακού Νόμου και την προώθηση ιδιωτικών επενδύσεων.

Ο Αναπτυξιακός Νόμος αποτέλεσε για εμάς, το βασικό εργαλείο της νέας αναπτυξιακής πολιτικής που εφαρμόσαμε στην περιοχή και τον αξιοποιήσαμε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, δίνοντας προστιθέμενη αξία, απ’ άκρη σ’ άκρη σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία, στον πρωτογενή, στο δευτερογενή και στον τριτογενή τομέα.

Δώσαμε καθημερινό σκληρό αγώνα για την καταπολέμηση νοσηρών φαινομένων του παρελθόντος και μέσα από μια σειρά αλλαγές και ενδελεχή έλεγχο για τη διάθεση των όποιων κονδυλίων, βάλαμε τα θεμέλια για την αναπτυξιακή προσπάθεια για όλους, χωρίς ταμπέλες και χωρίς εξαιρέσεις.

Με σκληρή και μεθοδική δουλειά, βάλαμε στόχους, κλείσαμε τρύπες του παρελθόντος και πετύχαμε την καλύτερη δυνατή στήριξη της επιχειρηματικότητας, ενώ έγκαιρα ενεργοποιήσαμε ένα ακόμη αναπτυξιακό εργαλείο, τον Νέο Επενδυτικό Νόμο (ν. 3908/2011) και σε συνεργασία με τις Περιφέρειες ιδρύθηκαν και λειτούργησαν τα «Γραφεία Εξυπηρέτησης Επενδυτών» και ήδη μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011, υπήρχαν κατατεθειμένες αιτήσεις νέων επενδυτικών σχεδίων τόσο στην Ήπειρο, όσο και στη Δυτική Μακεδονία.

ΚΑΤΑΒΑΛΑΜΕ όλες τις προηγούμενες οφειλές κατά το έτος 2010 και το 1ο εξάμηνο του 2011 και

ΕΓΚΡΙΝΑΜΕ την ένταξη (248) επενδυτικών σχεδίων στα κίνητρα του Αναπτυξιακού Νόμου :

 • Εκατόν εξήντα έξι (166) (ΗΠΕΙΡΟΣ) επενδυτικά σχέδια συνολικού κόστους 141,4 εκ. ευρώ, με το ύψος της επιχορήγησης να φτάνει τα 70,3 εκ. ευρώ και
 • Ογδόντα δύο (82) (Δυτ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) επενδυτικά σχέδια συνολικού κόστους 47,5 εκ. ευρώ, με το ύψος της επιχορήγησης να φτάσει τα 20,4 εκ. ευρώ.

 

Τηλεφωνικός κατάλογος
ΟνοματεπώνυμοτηλemailΥπηρεσία
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ2461034732avramidisx@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΓΓΕΛΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2651088096ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΓΚΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ2651360325agkas@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ2461350204adamidisa@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΔΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2651360337gadamos@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2461350238ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ2651090231gathanasiou@apdhp-dm.gov.grΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΛΕΝΗ2655022498ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΑΛΟΥΓΔΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 2467029707aloygdelis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΑΝΝΑ2461034732amanatidoua@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2462353452anagnostou@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ2665022241ddaslog@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ2385045757antonakimar@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑ2651088158adoniadou@apdhp-dm.gov.grΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ2681070000eantoniou@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ2461350253ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2462353399antonopg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2683022933ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2683022933ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 2651088105fapostolidi@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΑΡΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ2461053227arapisd@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ2651090248earvanitaki@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΑΥΘΙΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ2665022241aspir@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΑΛΕΙΑ 2651088097vangelith@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ2651077660ergastirio@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΒΑΚΚΑ ΕΛΕΝΗ2651088041evaka@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΑΝΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2462353392vandisdim@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ2461053227variamisa@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΒΑΡΣΑΜΗ ΑΓΟΡΙΤΣΑ2462353388abarsami@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡ2651088097vassiliadis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ2461350172vasileiadissok@apdhp-dm.gov.grΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2462353442basileiadou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 2651360325mvasiliou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΒΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ2655022498evasiou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΒΕΚΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2461350223vekiouvas@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΒΕΝΕΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 2468049060venetislam@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΒΕΝΤΖΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2462353387ventzilis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΒΕΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2683022933ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΒΕΡΓΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 2462353451vergouei@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΒΗΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2651077660ivikas@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΒΙΛΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ2665022368villioue@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΒΛΑΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝIΑ2461350116vlaxoukon@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΒΛΕΤΣΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2651090232vletsasvas@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΒΡΑΚΟΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2651088050nvrakotas@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2651088052lgabril@apdhp-dm.gov.grΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΓΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2461350135gazisdim@apdhp-dm.gov.grΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ2651360333compdept@otenet.grΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2651360324galankos@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΓΑΛΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2461350246ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗ ΛΟΥΙΖΑ2461053509garofalaki@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2462353402gatosio@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΕΡΑΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ2665027831gerp@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2681027254gerogiannisge@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 2651360345ggeorgaki@apdhp-dm.gov.grΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ2665027831hgeorgakis@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2681027254xgeo@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ2651090224pgeorgonikos@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ2651088117agiannako@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ2665023100sgiannakopoulou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ 2461350244magdagianno@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ2461350270giannoulapin@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΙΛΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2467029707gilkosvas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΓΙΟΥΠΑΣ ΖΗΣΗΣ 2467029707gioupasz@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΓΙΟΥΡΓΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ2682024870ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΓΚΑΝΑΤΣΑ ΝΕΟΝΙΛΑ2461350270gkanatsa@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΚΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ2462353443gkaniion@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΚΑΝΙΑΤΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ2651360322xganiatsa@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΚΑΡΟΖΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ2651360306egkarozis@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΓΚΑΤΖΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ2461350237gatzoapo@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΚΕΛΒΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2651088096gelveris@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΚΕΡΤΣΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ2385045757gkertsaki@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΚΕΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2467029707gketsidisx@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΓΚΕΤΣΙΟΥ ΖΩΗ2467029032gketsiouz@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΓΚΙΑΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2461053532giatasa@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΚΙΚΑ ΜΑΡΙΑΝΑ2665021187ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΓΚΙΟΡΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2682022460giortosa@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΓΚΙΟΥΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2665022241giounosk@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΓΚΟΓΚΗ ΚΑΡΟΛΙΝΑ2385045757gkogkikar@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΚΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2682024870ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ2682024819egorogias@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΓΚΟΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 2651360324gotra_dim@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΓΚΟΥΒΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ2681027254lgkouvas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΓΚΟΥΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2682024870ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΓΚΡΙΜΟΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2651088052dgrimotsis@apdhp-dm.gov.grΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΓΛΟΥΦΤΣΗ ΣΟΦΙΑ2385045757glouftsisof@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΓΟΓΟΛΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ2665022241xgogolou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΓΟΥΓΟΥΣΗ ΟΛΓΑ2467022672gougousiol@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΓΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2651088184goukosd@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2683022933ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΓΡΑΜΜΟΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2651025682grammozis@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ2651360300gg@apdhp-dm.gov.grΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ
ΓΡΕΒΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ2651088111xgrevia@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ2461350181grigoriadouelp@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΑΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2461350160ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΑΤΣΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ2467041675datsiadisg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΕΛΗΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2681027254delikourask@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΔΕΛΛΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ2461350173dellama@apdhp-dm.gov.grΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΔΕΡΕΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ2651090254thdereka@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ2467022672edim@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΛΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2651090237ndimo@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2681027254dimosnik@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2665027832xrdimos@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑ2651090243adimou@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΙΑ2651077660sdimou@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 2665022241diamantisel@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΔΙΑΦΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ2461350205diafasarg@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΙΝΟΒΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2461350249ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΙΡΧΑΛΙΔΟΥ ΠΙΠΙΝΑΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΟΝΤΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ2461350193dontsios@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΟΣΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑ2461350192dosilefk@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΟΥΓΑΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ2461350186dougalif@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΟΥΣΜΠΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ2651088038adousmpis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΡΑΓΑΝΟΥΔΗ ΕΥΔΟΚΙΑ2461350198draganoudi@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2654360333ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΡΟΥΒΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ2651088098drouvisstr@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΕΞΑΡΧΟΥ ΕΦΗ2651090228exarchoue@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2468049063efstraandr@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΕΦΑΠΛΩΜΑΤΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ-ΘΑΛΕΙΑ2651088146thefaplomata@apdhp-dm.gov.grΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΖΑΓΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2468049062zaggasgeor@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2651360338gzanos@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΖΑΠΑΝΤΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2683022933ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΖΑΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ2461350161zaratria@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΡΟΖΑΛΙΝΑ2461350256zarogiannir@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΖΑΡΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ2651088056szarras@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ2467022254zafiropoulous@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΖΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2468049063zaxosth@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ2461350248zempiliadou@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΖΗΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ2655022498ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΖΗΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2682027294vzika@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΖΗΣΗ ΑΘΗΝΑ2462353390zisiat@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ2467022881zisopoulouarg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΖΙΑΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ2462353395ziakaag@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΖΙΑΚΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2651360325kziakka@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΖΙΑΡΑΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2681079963vziaraga@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΖΙΩΓΟΥ ΜΕΛΟΥΛΑΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΖΥΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2467029707zygasxr@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2467029707zygouras@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΖΥΜΑΡΑ ΣΤΕΛΛΑ2461053530zymara@apdhp-dm.gov.grΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ - ΚΟΖΑΝΗ
ΖΩΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ2651088085szoi@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2461053375zoisgeor@apdhp-dm.gov.grΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΗΛΙΑ ΤΖΕΝΗ2651088051tzilia@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ2461350132mihiliadis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΗΛΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ2461034732iliadoumar@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΗΛΙΚΙΔΟΥ ΛΟΥΚΙΑ2461350171ilikidou@apdhp-dm.gov.grΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΗΛΙΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ2461350121ilikidoum@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2651088073ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΘΕΜΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 2651088039athemeli@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2651088115ntheodosis@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΛΙΝΑ2461350151theotolina@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ2651090241mtheodoraki@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2651088103ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΓΑΘΗ2651360305atheohari@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΘΕΡΑΠΙΔΟΥ ΑΛΙΚΗ2461350148therapidoua@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2462353452thoulopoulos@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2461350264iakobidouv@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2385045215ioannidouev@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ2467026666ioannouarg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΙΩΒΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ2681079963aiovi@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΚΑΖΑΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 2651088071tkazakos@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΚΚΑΒΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ2655022498mkakkavos@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2461350240ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ2461350247takalamp@otenet.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΛΕΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ2682029809pkalesoglou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2683022933kalergisk@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΝΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2665022241pkallianezos@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΝΕΖΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 2651360318kallianezou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ2461350139kampourae@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2461350146kampouridisnik@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ2461350169kampouridisch@apdhp-dm.gov.grΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΝΟΥΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ2461350220kanouta@apdhp-dm.gov.grΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΝΤΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ2665026065kantrig@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΑΠΕΛΙΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2651088076ekapeliaris@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΠΠΑΣ ΘΩΜΑΣ 2682024870ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 2462353399karageorgiouio@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ2461350104karagiannakiel@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ 2467022669karagiannig@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2681027254karagianisni@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ2385045757karadimaev@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΑΡΑΚΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ2461350168karakoula@apdhp-dm.gov.grΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2461350238ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΡΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ 2651088120akarali@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 2462353402karamitrosar@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2462353402karanasiosal@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2655022498gkaratzios@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ2462353397karafk@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ 2651088036mkarvouni@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΡΙΠΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ2651088039p.karipidou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΡΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 2651088086ekarras@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΜΑΚΡΙΝΑ2461350268karipidoumak@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΣΙΟΥΜΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΚΑΣΙΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ2651090264mkasioumi@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΑΤΑΝΑ ΙΩΑΝΝΑ2461350219katanai@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΑΤΣΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ2681027254katsarosd@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ2462353380katsimp@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ2385045757skatsioulis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΑΤΣΙΟΥΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2651088108ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2681079963koskatsoulas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2651090255bkatsoura@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΑΦΦΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2651360331vkafes@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΚΑΨΑΛΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ2665028347mkapsali@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΕΚΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ2385049131kekelis@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΕΝΟΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2665027115akenouti@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΕΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ2461350232keridougeor@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΕΣΚΙΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ2461350194keskilidis@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΚΙΑΦΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2653041388ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΙΟΥΡΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ2461351111kiourtidou@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΙΤΜΙΡΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ2461053531kitmiridou@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2651088073gkitsakis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΙΤΣΟΣ ΘΩΜΑΣ 2651088096kitsos@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΙΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ2681070189kkitsou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2462353446klisiaris@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2651360327xkleftakis@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΚΟΪΜΤΖΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ2385049126koimtzidisst@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2683022933ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΟΚΟΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ2461350122kokolisa@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΟΛΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ2681021348skoliou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΚΟΛΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2651360334thkollias@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2462353399kolobosa@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ2681079963thkolovos@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΚΟΛΟΒΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ2651360320akolovou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΚΟΛΥΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2651090236kkolivas@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΚΟΝΣΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ2385045215konsoulimar@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΗ2651360325ekontogeorg@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2461350203ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΟΝΤΟΥ ΧΡΥΣΑ 2651360334xkontou@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΚΟΡΜΕΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2682022306vkorm@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΟΣΜΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2651088096kosmeris@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2651088149elkossivaki@apdhp-dm.gov.grΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ ΜΑΡΙΝΑ2467026666kotopoulimar@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΟΤΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2682024870ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΟΥΪΜΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 2468049064dastso@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΚΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2665022241kouliasioan@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΚΟΥΜΚΟΥΔΗ ΝΕΡΑΝΤΖΟΥΛΑΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΟΥΤΙΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 2462353399koutikas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΟΥΤΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ 2651090230fkoutla@apdhp-dm.gov.grΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΚΟΥΤΡΑ ΠΕΤΡΙΝΑ2682027017koutrap@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΩΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ2385049124koutsona@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΡΑΜΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ2681027796ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΚΡΑΝΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ2651360307ekrana@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΚΡΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2467029707kratsiosvas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣdasonomioptol@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΥΡΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ2462353444tkiratzis@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ2385045215kyriakem@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2385045215ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2462353449kyriakoukon@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ2461350188kyriopoulou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΥΡΚΟΤΣΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ2467022230mkirko@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΥΦΩΝΙΔΟΥ ΙΟΡΔΑΝΑ2461350170kifonidoui@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2651025682latomia@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ 2682024870ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ2461350175evikon@apdhp-dm.gov.grΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΪΑ2461350298konstantopoulouv@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 2683022933kostaspn@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΚΩΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 2651088126vkosti@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ2461350162kostopoulousof@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΩΤΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2651088151akotsis@apdhp-dm.gov.grΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΚΩΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2655022498ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΛΑΒΑΝΤΣΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ2461350157lavantsiotou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΑΒΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ2461350279lavasidoue@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΛΑΓΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ2385045215lagkoukon@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΛΑΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2651088080xlagos@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑ2651090203mlagou@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΛΑΚΚΑ ΑΓΑΠΗ2651090238aglakka@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΛΑΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2651025682xlakkas@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΛΑΜΠΕΤΣΚΙ ΓΙΑΤΣΕΚ2461034732lampetski@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑ2665021190amalam@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2651088034glabrousis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΑΝΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ2461053538lanaraev@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΑΝΑΡΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ2461350165lanarae@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΑΝΤΖΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ2462353400lantza@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΛΑΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ2467029707lapapara@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΛΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2651088100lappasath@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΑΥΔΑΡΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ2681070000laudaria@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΛΕΓΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2461350234legnidou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΕΖΙΜΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ2467022995lezimiathan@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΛΕΚΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ2467029707lekkosapo@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2651088098lemoniasg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΕΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2655022498glempis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2651088090gleontaris@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΕΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ2461350246ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΕΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2462080255letsiosxr@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΛΕΥΚΑ ΑΘΗΝΑ 2651088107alefka@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΙΑΜΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ 2467029707liamistheo@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΛΙΑΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2462353456liampasi@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΛΙΟΝΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΛΙΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2651088072dliontos@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΙΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2681070000vlioukas@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΛΙΤΣΙΟΥ ΒΑΪΑ2461053210litsiouv@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΟΥΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ2681027400sloukos@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΛΟΥΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ2461350174eloutas@apdhp-dm.gov.grΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΛΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2651088062vlikos@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΛΥΠΙΡΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΛΩΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΑΓΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΑΖΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ2681072623dmazetas@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΜΑΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2665022241pmais@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΑΚΡΗ ΟΛΓΑΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2467022669makrisdim@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2651088148chmakris@apdhp-dm.gov.grΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ2462353458makridoufot@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΑΛΙΑΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2461053537bmaliagka@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΜΑΛΛΙΑΡΑ ΘΩΜΑΗ2461350218malliara@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΑΜΑΤΖΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2655022498nmamatzakis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2651088040pmanis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2461350224manoskon@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΑΝΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2651088071pman@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΝΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2651088096ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2651088096ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2467022230mantzourasg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2464021549ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2461350214manolisi@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ2655022498amargaritis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΜΑΡΓΙΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2651061458margiolas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΡΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2681073369nmaretis@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ2462353396marinopoulouk@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΑΡΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ2461350291marinouf@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ2651090251xmarkantonatos@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ2462353458markopoulos@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ2462353451markopoulout@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΑΡΤΖΕΛΗ ΝΙΚΗ2462353453martzelin@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΑΡΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2467022124martinosg@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΜΑΣΤΟΡΟΥΔΗ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ2682024870xmastoroud@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΜΑΤΣΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ2651088128stematsias@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2462353399matsoukisg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΑΥΡΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ2651360339antonismav@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ2461350209metallidisth@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΗΛΙΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΗΤΡΟΥ ΦΑΝΗ2461350109mitroufani@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΗΤΣΑΚΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ2461350254ddkoz@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΗΤΣΙΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2462353440mitsialosi@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΗΤΣΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ2461350201mitsiani@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2462353385mitsiopoulosk@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΗΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2651088031dmitsios@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΙΓΚΟΥ ΦΑΝΗ2385049137migkoufani@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΙΜΗΤΟΥ ΜΑΡΙΑ2461350139mimitoum@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΙΣΑΡΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 2656041277kmisarlis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΗ2461350122mihailidouar@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ2651088149dmixalis@apdhp-dm.gov.grΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2651360300mixelakisv@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠ-ΔΜ
ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ2461350154mihelakiskl@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΟΣΧΟΒΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΑΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΟΥΛΙΑ ΑΥΡΗΛΙΑ 2651090240mouliaav@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΟΥΝΤΖΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΕΡΙΚΛΗΣ2461350260mountzias@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΜΠΑΙΝΕΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ2462353448mpainetae@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2468049064dastso@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΜΠΑΛΑΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ2651360337mpalatsoueleni@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΜΠΑΛΑΦΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2651360321balafaevan@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2683022933balafas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2467029707mpampoulisd@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΜΠΑΝΙΤΣΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2385044383mpanitsioti@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΠΑΝΤΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ2665021187empantiou@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ2462353401mpasagiannis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ2681027341vmpasdeki@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΜΠΑΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΣ2651090201thmpaso@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΠΕΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ2665028347smpeis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΕΛΠΙΔΑ2651090203bekiari.e@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΠΕΝΙΟΥΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ2461350212mpenioudaki@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΠΕΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ2651090232lbesios@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΠΕΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2665623663xmpeskas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΠΕΤΙΚΑ ΑΝΝΑ2665022241ampetika@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΠΙΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ2665029363empika@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΜΠΙΜΠΟΣ ΦΩΤΙΟΣ2654360333ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΠΙΝΙΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ2467022124biniakos@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΜΠΙΣΚΑ ΑΝΝΑ2462353380mpiskaa@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΠΟΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2682024870bogasn@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΜΠΟΖΙΑΡΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ2651090201boziari.em@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΠΟΖΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ2651360323pbozios@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΜΠΟΣΔΕΛΕΚΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ2385045215mposdeli@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2651088096ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ 2651088093mmpoukouvala@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΜΠΟΥΚΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ2386022549ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2656041277kmpoumpas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ2462353387mpoumpouka@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΜΠΟΥΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ2681027254bourisl@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΜΠΟΥΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ2461350130mpousios@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΠΟΥΤΗΣ ΗΛΙΑΣ2681079963boutise@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ2651090269mmilona@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΜΥΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2651360339dmitakis@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2461034732moraitisg@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ2681079963nakis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΝΑΝΟΥ ΑΘΗΝΑ2461350108nanouat@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2681027254nasisv@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2651025682knasioulas@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΝΑΣΟΥΛΗ ΒΑΡΒΑΡΑ2461350179nasouliv@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΝΑΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ2651090257anastou@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2651088050gnavr@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2462353396nikolaoua@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 2651360314enikolaou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΦΙΑ2467026982nikolaous@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΝΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ2655022996elninou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΝΙΤΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2462353394nitsiou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΤΑΓΙΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 2651360336lntagiou@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΝΤΑΓΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ2462353449ntaga@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΤΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ2681027254dalagiorgosa@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 2651088057sdemiris@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΝΤΕΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2651360316ntemos@apdhp-dm.gov.grΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΝΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2467026666nteropoulos@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΝΤΙΝΑΛΕΞΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2651088118dinalexisk@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΝΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2461350163ntinasi@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΝΤΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2655022498pntinis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2462353399ntinopouloskon@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ2385045215ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΝΤΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2682024870intovas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΝΤΟΚΟΥ ΠΑΝΩΡΑΙΑ2665022241pdokou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΝΤΟΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ 2462353399ntoliasil@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΤΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2651360319ntontis@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΝΤΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2655022498ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΝΥΧΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2681027254nixtisn@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ2461350225xanthopkyr@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΞΑΦΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ2461350206xafil@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΞΕΝΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ2651090223xenaki@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΗΝΑ2651090232economou@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΟΥΣΑΛΚΑΣ ΘΩΜΑΣ2385045215ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΓΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΪΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ2651088091apailas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2467042438palaiodimosg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΑΛΑΜΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2468049065palamastheo@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΠΑΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ2461350139palianopoulouf@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2681027254paliourasn@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΠΑΝΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2385049134panerisi@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΝΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗapanidi@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2651360340bpanos@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΑΡΙΑ 2682024870ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2461350262pantaziskon@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΟΥΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ2386022549ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ AΝΝΑ2651090253apapageorgiou@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2681027254papageorgiouvs@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙΤΗΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2651088058kopapageorgiou@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ2385049123mpapageorgiou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑΣ2651360338opapageorgiou@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ2651061458papageorgioupetr@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2462353399papagridim@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ2467022995papadakimar@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2665024170gpapadimitriou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2656042809ipapad67@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ2461353218ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ2461350215papadaris@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ2385045215ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ2462335399papael@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ2651360335plena@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2651088060npapaeythimiou@apdhp-dm.gov.grΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΑΝΗ2385045757papafani@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ2461350114papatheodoroug@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2385024171papaipana@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΑΡΙΑ2655022996papakostam@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΠΑΠΑΜΗΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ2467029707papamilioui@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2464021549ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ2681027254papanikous@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ ΘΕΚΛΑ2681027254papapanouth@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΠΑΠΙΓΓΙΩΤΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ2651090238epapiggioti@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ2681027254elpappa@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2651090260kpappas@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΝΘΟΣ 2651088102mpappas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2385029195parasxoupan@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2461350125pasagiannis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΣΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ2651025682xpasia@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ2651090235paterakis@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΑΤΣΑΡΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2462353448patsarikas@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ2665021187mpavlidis@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ2462353391pavlidoumar@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΑΦΙΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2682024870ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΠΑΦΥΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ2461350211pafiliper@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΧΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2651360303ipaxidis@apdhp-dm.gov.grΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΠΕΔΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2385045757pediasx@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΕΛΑΓΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ2467029038pelagidoud@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΕΣΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2681027254dimpeslis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΠΕΤΣΟΥΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2682024870xpetsoukis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΠΕΤΣΟΥΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2462353392petsoulas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΕΤΣΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2467029707petsonisd@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΗΧΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ2462353459pihaxrys@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2461350226pitsisdim@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΛΙΑΚΑ ΑΓΝΗ2461350263pliakaagni@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ2462353395apliats@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2681027254vpliatsika@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2683022933ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΠΟΛΥΖΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2462353402polyzosal@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΟΡΦΥΡΗ ΕΛΕΝΗ 2651360324eporfiri@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΠΟΣΙΝΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ2461350246ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΟΤΣΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ2665027831epotsi@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΟΤΣΙΚΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ2651360342ppotsika@apdhp-dm.gov.grΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΠΡΕΜΠΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ2467022995premptikon@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΡΟΥΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2462353381proufasdim@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2461350195rakopoulosg@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΡΑΜΜΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ 2665024170erammou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ2665022241raptis_sp@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΡΑΧΩΒΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ2461350158rachovitis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΡΕΜΕΝΤΖΑ ΘΕΟΔΩΡΑ2682022460therem@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΡΙΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2665022241rizos@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΡΙΖΟΥ ΕΛΕΝΗ2681079963erizou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΡΟΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ2682024870droi@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΡΟΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΡΟΥΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2654360333ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΡΟΦΤΣΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 2462353402roftsiasd@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΡΩΜΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2385045215ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ2467022669sakaliion@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΣΑΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2682027294sakkasva@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2651088054gsak@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΣΑΚΟΥΛΕΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2385045215ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2681027341asalamoura@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ2461350196samarasant@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΑΜΙΟΣ – ΣΑΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2468049066samiossam@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΣΑΡΑΦΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ2467022995sarafisfil@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΣΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2664022018sarrasvas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΣΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2461350269sarropoulou@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΣΒΕΝΤΖΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2665022241sventzouris@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΣΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 2651088084sseli@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΙΔΕΡΗ ΔΑΦΝΗ2461350186siderid@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΙΟΥΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 2656041277ssioulas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΣΙΟΥΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΤΣΑ2651088124sfillis@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΙΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 2656041277ssioulis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΣΙΟΥΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ2656041277esioutas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΣΙΣΜΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ2461350281sismanip@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΙΩΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΙΩΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2651088116isiozios@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΙΩΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2467029707siopispan@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2681027254skandalisx@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΣΚΕΜΕΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ 2468049064dastso@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΣΚΟΡΔΟΥ ΑΝΔΡΕΑΝΑ 2651088052anskordou@apdhp-dm.gov.grΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΣΜΠΟΝΙΑΣ ΘΩΜΑΣ2665022241sboniasth@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΣΟΥΦΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ2666023663psoufis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΠΑΡΘΕΝΑ2462353448nspanou@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2462353402spiliotiskon@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΣΠΥΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ2463351409ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ2665029363sofspy@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΣΠΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ2651090223dspyrou@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ2461350117stathomar@apdhp-dm.gov.grΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ - ΚΟΖΑΝΗ
ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ2464021549dasonomioserv@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΤΑΜΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2461350182stamkos@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΤΑΝΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2467022672bstankidou@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2681027254stasinosk@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2682024870ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2651088079vstayrou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ2651028088chstavrou@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2682024819stefanxr@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΤΕΦΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2462353386stefoskon@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ2651090242estrapatsaki@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΟΛΓΑ 2682024870olgastrataki@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΣΥΓΚΟΥΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 2651088113ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΥΡΜΑΚΕΣΗ ΚΛΕΙΩ2651090221ksyrmakesi@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2464021549ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΑΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2385045215ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΑΜΠΕΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 2656042809stampekis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΤΑΠΑΛΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 2461350199stapali@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΑΡΛΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ2462353441mtarlatzi@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΤΑΧΛΙΑΜΠΟΥΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ2665027832stellatahl@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΤΕΓΓΕΛΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ2461053431gteggelidou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΕΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΕΖΑ ΑΘΗΝΑ2461350242tezaath@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΕΝΕΝΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ 2651360301eytenente@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2467029707terzidisg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΖΑΓΚΑΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2461350187anastatzan@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2468049068tzakpan@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΤΖΑΛΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ2651090262stzallas@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΤΖΕΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2467022995tzellouvas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΖΙΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 2651360324atzima@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΤΖΙΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2651360346tzimasdim@apdhp-dm.gov.grΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ & ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΤΖΙΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ2651077660ergastirio@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΤΟΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ2651088044thtoli@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΟΛΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ2385045757tolifreid@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ2651360338toulasp@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΤΟΥΠΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ2461350239toupalap@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΟΥΡΝΑΣ ΙΩΣΗΦ2461350231tournas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΟΥΡΤΣΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΟΥΛΙΑΜ2467022230tsourtsoulas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΟΥΦΙΔΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ2651090263ptoufidis@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΤΡΑΪΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2385049135traitsia@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΡΑΣΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2655022498ktriantis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ2651090229ltrompoukis@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΤΡΥΦΩΝ ΕΙΡΗΝΗ2385045215etrifon@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2683022933tsakalosn@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ2651088037vtsakanika@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΣΑΚΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ2467022669tsaklidousof@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ2385045215ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ2461350288tsanaktsidis@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΣΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2461350261tsanidisnik@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΣΑΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ2651360346tsantasxr@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ2462353401tsaousoglou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΤΣΑΡΗ ΜΑΡΙΑ2651360321mtsari@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΣΕΤΣΟΥ ΣΟΦΙΑ2467026666tsetsousof@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΣΙΑΒΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ2651090246stsiavou@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΡΗΓΑΣ 2651088077rtsiakiris@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΣΙΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2467022995tsiantasi@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ 2651088055mtsiatoura@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΤΣΙΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ 2656041277ktsiga@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
ΤΣΙΚΑ ΒΙΡΓΙΝΑ2655022498ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ2461350213tsikopouloup@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΣΙΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2461350198tsimperisdim@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ2681027254ptsibidas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΤΣΙΜΠΛΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2461350296tsimplinas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΣΙΟΛΑ ΜΑΛΑΜΑΤΗ2467022695tsiolamal@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΣΙΟΛΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ2467029707tsiolapin@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ2461350105tsiompanou@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2651088030tsiouris_xr@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΣΙΠΕΛΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 2651090226stsipelis@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΤΣΙΠΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 2651088099tsipis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΣΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΣΙΤΣΙΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2464021549ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΣΙΧΛΗ ΜΑΡΙΑ2682027017mtsihli@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΤΣΙΩΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ2681027254tsionosp@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΤΣΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2681027254tsiorisd@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΤΣΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 2682024870gtsoli@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΤΣΟΛΙΓΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 2651360328tsoligas@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΤΣΟΥΛΦΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ2655022498dtsoumani@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 2651088066atsoumanis@apdhp-dm.gov.grΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2467041675yfantidisk@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ2681027254fasoulisk@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΦΙΛΗΜΕΓΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ2461350140filimega@apdhp-dm.gov.grΥΔΑΤΩΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΦΙΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ2651090269efilis@apdhp-dm.gov.grΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ2681027254ifilipou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ2461053163filippouf@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΦΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 2651088108afinou@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΦΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ2651360335mfinou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΦΙΣΚΑ ΜΑΡΙΑΝΑ2467026982fiskamar@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΦΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2651360329ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΧΑΙΔΑΣ ΗΛΙΑΣ2682029809ihaidas@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΧΑΙΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2681070000kxaitas@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΧΑΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ2665022241chalasmi@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΧΑΛΑΤΣΗ ΙΟΥΛΙΑ 2651360340xalatstz@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ2681027254halkiase@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΧΑΜΠΙΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ2651088188dxamb@apdhp-dm.gov.grΚΟΙΝΩΦΕΛΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ2467029707xaniotisan@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ2665023663ixantz@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΧΑΝΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗ ΕΥΘΥΜΙΑ2462353443exantzip@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΧΑΡΑΒΙΤΣΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ 2651360314echaralampou@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΧΑΡΙΖΑΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ2467026666harizanosi@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΧΑΡΙΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2461092291xarisiosg@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΧΑΣΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2682022460hasapisd@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΧΑΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ2461350229xastaskon@apdhp-dm.gov.grΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΑΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2461350164xatziioannoudim@apdhp-dm.gov.grΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ2385045215sxatzi@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΧΑΤΖΗΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ2651088081kxatzime@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΧΑΤΖΗΡΟΥΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ2655022498nxatziroumpis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ2461350189xatzisandr@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ2461350166xatzisbas@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 2468049067xatzisefstr@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΝΙΑΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΧΑΤΣΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ 2468049060xatsiouef@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ
ΧΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2681027254chelas@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ2681070000dxerouvim@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΧΗΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ2651090225pxiras@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ2461350257xionidisth@apdhp-dm.gov.grΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΧΙΩΤΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ2461350283xioti@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΧΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2462353399xolistheo@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2467029707xondromatidis@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΧΟΝΔΡΟΥ ΣΤΑΘΟΥΛΑ2462353447xondroust@apdhp-dm.gov.grΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ2385045757ΔΑΣΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ2651360330anahri@apdhp-dm.gov.grΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ 2683022933xristodoulouk@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2651088074ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ2651360332xrisoulis@apdhp-dm.gov.grΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΧΥΤΑ ΕΛΕΝΗ2462031209hytael@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΨΑΡΡΗ ΜΑΡΙΑ2651088042psarri@apdhp-dm.gov.grΔΑΣΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΨΩΜΑΣ ΒΑΙΟΣ2651088128psomasv@apdhp-dm.gov.grΑΛΛΟΔΑΠΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας

Β. Ηπείρου 20, 454 45 Ιωάννινα
t: 26513.60300, -301
e: gg@apdhp-dm.gov.gr
χάρτης (οδηγίες πρόσβασης)

ΖΕΠ Κοζάνης, Κοζάνη
t: 24613.50116, -117
e: grafeiosyntonisti@apdhp-dm.gov.gr
χάρτης (οδηγίες πρόσβασης)

appointment


Δ/νση Αλλοδαπών & Μεταν/σης

Γίνεται γνωστό ότι οι πολίτες τρίτων χωρών ή οι πληρεξούσιοι αυτών έχουν τη δυνατότητα να ζητούν ραντεβού για την κατάθεση αίτησης για τη χορήγηση άδειας διαμονής για εξαιρετικούς λόγους (άρθρο 19 του ν.4251/2014), σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 1123/19-01-2021 έγγραφο του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου.

Δεδομένου ότι κατά το διάστημα του lockdown και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου, τα ραντεβού της κατηγορίας αυτής είχαν αναβληθεί, για τον επαναπρογραμματισμό τους οι πολίτες τρίτων χωρών ή οι πληρεξούσιοι αυτών θα επικοινωνούν με τα αρμόδια Τμήματα Αδειών Διαμονής.

Ειδικότερα για το Τμήμα Αδειών Διαμονής Ιωαννίνων θα απευθύνονται στα τηλ. 26510.88128, -88115 ή μέσω email: akarali@apdhp-dm.gov.gr.

docΠίνακας Τμημάτων Νομών

Αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας όταν δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

Τώρα που βγαίνουμε από το σπίτι, η μάσκα μπαίνει στη ζωή μας. H σωστή χρήση της μάσκας είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητά της