Η αναπτυξιακή πολιτική και η παραγωγική ανασυγκρότηση βρέθηκε στο επίκεντρο του 5ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ηπείρου, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23-24 Οκτωβρίου 2017 στα Γιάννενα.

Παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Υπουργών και άλλων κυβερνητικών στελεχών, με τη συμμετοχή πληθώρας φορέων και πολιτών που συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου, συνεχίστηκε ο αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Η επιτόπια παρουσία Υπουργών στα Γιάννενα με αφορμή τη διοργάνωση του συνεδρίου, συνοδεύτηκε και από επισκέψεις τους σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις της περιοχής.

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα. Όλγα Γεροβασίλη, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκος Παππάς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, επισκέφτηκαν την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχαν ενημερωτικές συναντήσεις με τον Συντονιστή κ. Βασίλειο Μιχελάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

 

Ο δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη & για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.